Tiekamies, lai dalītos iespaidos par Nīderlandi.

Tiekamies, lai dalītos iespaidos par Nīderlandi.

Otrdien, 13.aprīlī plkst.18.00 Palsmanes pamatskolas skolēni, viņu vecāki un skolotāji satiksies skolas bioloģijas kabinetā, lai dalītos iespaidos par braucienu uz Nīderlandi. Kā jau iepriekš izskanēja presē, laikā no 25.marta līdz 1.aprīlim grupa palsmaniešu – 22 skolēnu un 11 pieaugušo, devās apciemot draugus Nīderlandes pilsētā Groningenā. Brauciena laikā tika apskatītas arī citas interesantas vietas: Polijas pilsēta Poznaņa, Nīderlandes galvaspilsēta Amsterdama, slavenā Holandes Ziedu pilsēta Kaukenhofa, kā arī Vācijas galvaspilsēta Berlīne.

Sapnis par Nīderlandi ir piepildījies. Tāpēc gribam teikt paldies visiem tiem cilvēkiem, kas to palīdzēja realizēt dzīvē. Paldies angļu valodas skolotājai Tignai Podniecei par iedrošināšanu, uzņēmību un ieceres izlološanu līdz galam. Paldies visiem tiem cilvēkiem, kas gatavoja dāvaniņas Nīderlandes draugiem – sk. Ivetai Kalniņai, sk.Līgai Treisnerei, sk.Initai Biķei, sk.Tignai Podniecei, sk.Inai Zālītei, Ilzei Trijēcei, mājturības pulciņa meitenēm un meiteņu mammām. Paldies skolotājām un pieaugušajiem, kas pavadīja bērnus – Tignai Podniecei, Ingunai Kudlānei, Līgai Treisnerei, Inai Zālītei, Indrai Mizei, Inārai Līkumai, Ramonai Zaļajai, Inesei Stačai, Dacei Šteinbergai. Paldies visiem bērnu vecākiem par to, ka atbalstīja šo braucienu un sagatavoja savus bernus ceļojumam. Paldies Raunas ceļotāju biroja šoferīšiem, kas vadīja un rūpējās par mūsu kopējām mājām – autobusu. Paldies mūsu gidiem Ilmāram Mednim un Lāsmai Mednei, jo viņi rūpējās, lai mēs ne tikai daudz redzētu un daudz jauna uzzinātu, bet arī, lai mums būtu laba oma un komfortabli apstākļi. Un, protams, ļoti liels paldies visiem ekskursantiem par prasmi visiem kopā pavadīt brīnišķigu nedēļu tālu prom no mājām un tuviniekiem, par savstarpēju uzmanību un iejūtība, par precizitāti, par to ka bijām visforšākie.

Var jau visu mēģināt izteikt skaitļos, piemēram, pavisam kopā nobraucām 4500 kilometrus. Bet ne jau tas ir galvenais. Pats svarīgākais ir atziņa, ka, lai saliktu puzli ir vajadzīgi visi tās elementi un katram no tiem ir sava noteikta vieta. Mēs šo puzli salikām un ilgi, ilgi savās atmiņās glabāsim iespaidus par brīnišķīgo ceļojumu uz tulpju, siera, koka tupelīšu, kanālu un velosipēdu zemi Holandi.

free video player & video platform - interactive video, online video solution: video player, video editor - kaltura
wordpress video - wordpress plugin for integrated video on video blogs, and video tools