Biedrībā ”Spēkavots”

Biedrībā ”Spēkavots”

Ar labi padarītiem darbiem un interesantām nodarbēm aizritējis 2011. gads.

Atskatoties uz pērno gadu, saku sirsnīgu paldies savām biedrības dalībniecēm un ikvienam, kurš piedalījās un atsaucās ar savu aktivitāti biedrības pasākumos. To nebija maz. Braucām tuvākās un tālākās ekskursijās, apmeklējām izrādes  un koncertus Valmierā. Iepazinām interesantus cilvēkus un skaistas vietas Limbažu pusē, mācījāmies pagatavot skaistas un praktiskas lietas no dzijas, pērlītēm un salvetēm. Mazlietiņ ieskatījāmies un praktiski pamēģinājām gatavot dabīgo kosmētiku. Kā lielāko un skaistāko notikumu izpelnās jaunais skvēriņš jeb mīlestības parks Palsmanes centrā. Liels paldies Palsmanes pagasta pārvaldei, SIA Palsmanes kolektīvam un ikvienam iedzīvotājam, kurš pielika savu roku kopīgajā darbā. Biedrība šo projektu ir veiksmīgi īstenojusi, ko apliecināja Valmieras LAD pārbaude. Jaunajā gadā atradīsim laiku iesāktajām nodarbībām – tapošanai, pērļošanai un dekupāžai. Aicināsim Lauras skolotāju uz dabīgās kosmētikas nodarbībām.  Kā jaunums būs nodarbība, kurā mācīsimies gatavot rotaslietas no jauniem materiāliem un tehnikām. Priecāšos, ja izteiksiet ierosinājumus un ieteikumus jaunām interesantām nodarbēm. Īpašs paldies biedrības valdei, kura jau ir padomājusi par jaunu projektu iespējām.

Aicinu savas biedrības dalībnieces piedalīties tematiskajā pasākumā „Neturi sveci zem pūra”, kurš notiks 4.februārī Palsmanes kultūras namā. Mums kā mājas mātēm jāuzņem novada aktīvisti, dažādu projektu īstenotāji. Priecāšos, ja atradīsiet laiku un ceru uz atsaucību un palīdzību.  Lūgums par sevi dot ziņu.

Gudrie gada pareģi dažādos masu saziņas līdzekļos atzīmē, ka „Pūķa gadā visiem nāksies uzcītīgi strādāt, kļūt radošākiem, izdomas bagātākiem, pacietīgākiem un izturīgākiem. Tie, kuri spēs pietiekami dinamiski attīstīties gada pirmajos mēnešos, gada otrajā pusē var cerēt uz veiksmi un perspektīvu notikumu attīstību. Sliņķiem atliks tik gausties par pelēko ikdienas rutīnu,  stagnāciju.”

Man ir skaidrs, kuru variantu izvēlēsies biedrība”Spēkavots”. Esiet kopā ar mums un garlaicīgi nebūs !

Biedrības „Spēkavots” valdes priekšsēdētāja Birute Mežale