Ruksis un Duksis ciemos pie bērniem

Ruksis un Duksis ciemos pie bērniem

12. aprīļa rīts Palsmanes pirmsskolas iestādē bija gana steidzīgs un rosīgs, jo ciemos  tika gaidīts  Ruksis un Duksis un apkārtējo pagastu Variņu pirmsskolas iestādes audzēkņi, Bilskas pamatskolas- Bilskas pirmsskolas grupa un Mēru pirmsskolas grupa, kā arī Palsmanes pamatskolas 1. klase.

Veselības ministrijas izsludinātā Mātes un bērna gada ietvaros ir noslēdzies konkurss par izglītojošu pasākumu organizēšanu pirmsskolas un sākumskolas audzēkņiem par drošību un traumatisma profilaksi, attīstot bērnos uzvedības un sociālās prasmes par to, kā sevi pasargāt, kā pareizi rīkoties dažādās bīstamās situācijas, pielietojot apmācībā iegūtās iemaņas , kā arī par iespēju izvairīties no traumatismu provocējošām situācijām.

Duksis un Ruksis  vadīja teatrāli muzikālas  praktiskas nodarbības un interaktīvas spēles par bērnu traumatismu ar ļoti lielu bērnu līdzdarbošanos. Nobeigumā tika visām iestādēm dalīta ģimenes veselības ābece ” Traumatisma profilakse. Visiem uzaicinātajiem audzēkņiem ļoti patika.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Please leave these two fields as-is: