Tev būs mazliet baisi, tev būs nepieciešama drosme, jo viss notiks tumsā…

Tev būs mazliet baisi, tev būs nepieciešama drosme, jo viss notiks tumsā...

Šādu aicinājumu varēja izlasīt ikviens Palsmanes speciālās internātpamatskolas skolēns. Jo 25.oktobrī skolā tika organizēts pasākums „Nakts trasīte”, kuras laikā skolēni noskaidroja drosmīgāko, acīgāko, ātrāko un bezbailīgāko klasi. Komandas veidoja katra klase, un tāpēc katrai klasei bija jādodas pa savu maršrutu, kontrolpunktā jāpaņem sava aploksne ar uzdevumu. Lai atrastu kontrolpunktus un veiktu uzdevumus, ļoti svarīga bija klases kolektīva saliedētība un vienotība.

Nakts trasītes laikā neiztika arī bez pārsteigumiem un izbīļa, jo pašā pagasta centrā, Mīlestības skvēriņā pie bučotavas skolēni satika raganas, kuras jau gatavojās Helovīna svētku svinēšanai un tās ne pa jokam ar savu izskatu izbiedēja nakts trasītes dalībniekus.

„Nakts trasītes” uzvarētāju klases titulu savās grupās izcīnīja 1./ 3. klases kolektīvs, 6. klases kolektīvs un IA un IB kursu audzēkņi. Kā atzina paši skolēni, šis ir bijis gan izzinošs, gan jautrs pasākums, ar kuru skolas skolēniem iesākas sniegotās rudens brīvdienas. Lai jaukas tās!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Please leave these two fields as-is: