Aicina uz informatīvu semināru par VID e-pakalpojumiem

Aicina uz informatīvu semināru par VID e-pakalpojumiem

No 2014. gada 24. līdz 30.martam visā Latvijā jau piekto gadu notiks E-prasmju nedēļa, tās ietvaros Smiltenes novada dome sadarbībā ar Valsts ieņēmuma dienestu piedāvā bezmaksas informatīvu semināru iedzīvotājiem par Valsts ieņēmuma dienesta (VID) sniegtajiem e-pakalpojumiem, kas notiks 25.martā plkst. 11.00 Smiltenes Kultūras centra kinozālē.

Seminārā Valsts ieņēmu dienesta speciālisti pastāstīs vairāk par VID elektroniskās deklarēšanās sistēmas iespējām (EDS), saziņu ar VID izmantojot e-pakalpojumus, jaunumus par elektroniskajām algas nodokļu grāmatiņām, gada iedzīvotāju ienākumu deklarācijas (par attaisnotajiem izdevumiem un saimniecisko darbību) un amatpersonas deklarācijas aizpildīšanu.

Semināru vadīs Valsts ieņēmu dienesta speciālisti: Ilze Mīļā, Nodokļu un nodokļu maksātāju uzskaites daļas Elektroniskās deklarēšanas sistēmas un elektroniskās informācijas apmaiņas nodaļas vadītāja un Edvīns Nikolajevs, Nodokļu un nodokļu maksātāju uzskates daļas Elektroniskās deklarēšanas sistēmas un elektroniskās informācijas apmaiņas nodaļas galvenais nodokļu inspektors.

Uz semināru aicināts ikviens interesents, iepriekšēja pieteikšanās elektroniski novada mājas lapā www.smiltene.lv, sadaļā Izglītība – Elektroniskā reģistrācija vai semināra dienā, 25.martā, no plkst. 10.30. Sīkāka informācija pa tālr. 64707584.

Par E-prasmju nedēļu:

E-prasmju nedēļa Latvijā notiek jau piekto gadu, to organizē Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija (LIKTA) sadarbībā ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju (VARAM, Eiropas kampaņas e-Skills for Jobs 2014 ietvaros, kuras galvenie uzdevumi ir radīt kopēju Eiropas mēroga platformu e-prasmju attīstītības veicināšanai, iesaistot atbilstošās privātā, publiskā un nevalstiskā sektora organizācijas, veicināt Eiropas un nacionālā līmeņa e-prasmju atbalsta un attīstības aktivitātes.

Marita Mūze

Smiltenes novada domes

Sabiedrisko attiecību speciāliste

E-pasts: marita.muze@smiltene.lv

Telefons: 64707584

www.smiltene.lv

http://www.draugiem.lv/smiltenesnovads/

https://twitter.com/SmiltenesNovads

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Please leave these two fields as-is: