APRĪLIS INTERNĀTPAMTSKOLĀ

APRĪLIS INTERNĀTPAMTSKOLĀ

Šis mēnesis mūsu skolā bija Dabaszinību un ģeogrāfijas mēnesis, kura ietvaros ikvienam skolēnam bija iespēja pārbaudīt savas zināšanas piedaloties dažādās viktorīnās, un parādīt radošās prasmes, gatavojot skaistus darbiņus, kā arī noformējot pašgatavotos putnu būrīšus.

Atsaucoties Smiltenes novada domes izsludinātajām Spodrības nedēļām, arī mūsu skolā aprīlis bija Spodrības mēnesis, kura laikā sakopām skolas apkārtni, parku, ceļmalas, saliņu Palsas krastos, atjaunojām lapeni un salabojām laipu.

Mēneša sākumā piedalījāmies Vidzemes zonas Mājturības un tehnoloģiju      olimpiādē, kurā 9. klases skolēns R. Reiņiks izcīnīja I vietu.

Dienu pirms Zaļās ceturtdienas parkā pie skolas ar šūpošanos, olu krāsošanu un ripināšanu, ar skanīgām dziesmām, jautrām dejām un dažādām citām latviskām Lieldienu paražām kopā ar Smiltenes pensionāriem, Latvijas Bērnu Bāreņu fondu un K. Markševica koncertu tika ieskandinātas Lieldienas.

Skolēni piedalījās arī ikgadējā deju festivālā „Carnikavas ritmi – 2014”. Tas ir festivāls, kurā arī mūsu skolēniem ir iespēja  satikties ar draugiem no citām Latvijas skolām, parādīt savu dejotprasmi, noskatīties dažādu populāru mākslinieku priekšnesumus un gūt motivāciju arī turpmāk regulāri apmeklēt deju fakultatīvās nodarbības.

Mēs esam lepni par mūsu skolas puišiem – Rolandu Reiņiku, Robertu Reiņiku un Sandi Kļaviņu, kuri tika iekļauti Latvijas Speciālās Olimpiādes izlasē un no 24.04. līdz 27.04. piedalījās „Eiropas – Eirāzijas florbola čempionātā 2014” Austrijā, no kura pārveda bronzas medaļas.

Neformālās izglītības pasākumu ietvaros 3./5. klases skolēniem bija iespēja viesoties Bejas pamatskolas pašpārvaldes rīkotajā pasākumā “Burvju nakts pasakās un teikās”. Tajā prezentējām savu skolu un novadu, iepazinām Bejas pagastu, piedaloties “Nakts ekspedīcijā”, iepazināmies un ieguvām daudz jaunu draugu, labas idejas, kuras varēsim realizēt savā skolā.

Sulu mēnesis – aprīlis ar spēkpilno pavasara elpu jau paskrējis, skolā ienesdams daudzas aktivitātes un arī sajūtu, ka mācību gads pamazām tuvojas savai izskaņai.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Please leave these two fields as-is: