Es savai māmiņai!

Es savai māmiņai!

Palsmanes pagasta pirmsskolas izglītības iestādes  vecāko grupiņu bērni , savu skolotāju mudināti, piedalījās divos radošo darbu konkursos.

TC „Valleta” aicināja pirmsskolas vecuma bērnus un sākumskolas audzēkņus piedalīties Māmiņdienas zīmējumu konkursā un uzzīmēt savu māmiņu ar lietu, kuru iespējams iegādāties kādā no „Valletas” veikaliem. Kopā konkursam tika iesniegti vairāk kā 200 darbi, kas veidoti dažādās tehnikās – zīmēti, līmēti, krāsoti, aplicēti .TC „Valleta” administrācija saka ļoti lielu paldies visiem dalībniekiem, kā arī audzinātājām un skolotājām par iniciatīvu. Katrā zīmējumā ir ieguldīts darbs atbilstoši vecumam, katra ilustrācija ir ar savu stāstu un mīlestību, tāpēc izvēlēties 3 labākos nebija viegli. Visi darbi no 11. maija ir apskatāmi TC „Valleta” 4. stāvā.

Apsveicam Markusu Leoski, kurš mammai Ilzei ar savu darbiņu sarūpēja gardu māmiņdienas kliņģeri .

No 01.05. līdz 9.05. veikalos Douglas norisinājās bērnu zīmējumu konkurss par mammu pucēšanos „Kad mammai acis mirdz!”. Zīmējām katrs savu mammu.

Katrā veikalā tika noteikti 10 labāko darbu autori, kas saņems balvu – dāvanu māmiņai no konkursa ģenerālsponsoriem – EsteeLauder vai Collistar. Veicināšanas balvas mazajiem māksliniekiem un viņu mammām arī no citiem zīmējumu konkursa sponsoriem: Douglas, Clinique,MarmaraSterling, Lancome , Valentino, Lanvin, Bourjois, ArtDeco, SallyHansen, Shakira. Par dāvanām bērniem parūpējušies: rotaļlietu veikali Lāčuks, LEGO, Jāņa Rozes grāmatnīca, SIA Rimonne ar Barbie un PureChocolate.

Priecājamies par Kitiju Grasi, Evelīnu Zvaigzni, Dāvidu Līdaku, Aleksi Ņikitinu, Kristianu Vilkastu, Ediju Jeļisejevu un Martu Morīti! Dāvanas saņemamas veikalā „Douglas”Smiltenē Baznīcas laukumā 2.

Iestādes vadītāja Birute