Oktobris Palsmanes internātpamatskolā

Oktobris Palsmanes internātpamatskolā

Man patīk rudens
Un aukstās lietavas,
Kad logā lēni lāses slīd.
Ar ogu sārtiem čemuriem
Mazs pīlādzītis laukā vīd.

Mums arī patīk rudens ar savu krāšņumu, ar lielo dzīves sparu un darba pilnām rokām.

Kā jau visi oktobri, arī šis sākās svētku noskaņā. Tāpēc saviem skolotājiem sagādājām nelielus prieka mirkļus, noformējot skolu svētku noskaņā,  iestudējot teātra izrādi “Anekdotes iz dzīves”, kā arī sarūpējot nelielas, bet mīļas dāvaniņas.

Varam lepoties arī par internāta skolotājas I. Pētersones iegūto II vietu un 100 (EUR) balvu, piedaloties biedrības Go Beyond iniciatīvas „Runājot par alkoholu”   konkursā skolotājiem. I. Pētersones iesūtītais stundu plāns būs labs metodiskais materiāls, kā stundās runāt ar skolēniem par atkarībām, lai mazinātu apreibinošo vielu lietošanu jauniešu vidū.

Aizstāvējām savas skolas godu Republikas futbola finālsacensībās Rīgā.

Šajā laikā mēs turpinājām piedalīties akcijā „Palīdzēsim meža dzīvniekiem!”. Daudzu klašu kolektīvi  parkā lasīja ozolzīles, lai pēc tam ar tām iepriecinātu  meža iemītniekus.

Aktīvi iesaistījāmies Labo darbu nedēļā – veicām skolas fasādes remontu, palīdzējām uzkopt Palsmanes kapu teritoriju, kā arī  citus darbiņus. Kopā darot, vēlreiz un vēlreiz pārliecinājāmies, ka palīdzēt ir liels gandarījums. Ir liels prieks redzēt pateicīgu cilvēku smaidus un laimes pilnus skatienus.

Aktīvi atbalstījām arī novadā pieņemto „Spodrības nedēļu”.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Please leave these two fields as-is: