Veiksmes stāsti radošai un darbīgai dzīvei laukos!

Veiksmes stāsti radošai un darbīgai dzīvei laukos!

7. februārī plkst.12.00 ikviens interesents ir gaidīts Palsmanes pagasta kultūras namā uz pasākumu „Veiksmes stāsti radošai un darbīgai dzīvei”.

Pasākums tiek organizēts sadarbībā ar Abulas lauku partnerību par LEADER pieejas īstenošanu uzņēmējdarbībā”.
Pasākuma pirmajā daļā seminārs „ Kā laukos uzsākt savu uzņēmējdarbību un kā veiksmīgāk to attīstīt”

Ar savu pozitīvās prakses piemēru dalīsies uzņēmēja no Koknese Anta Kučere, bioloģiskās z/s Janavas   īpašniece. Saimniecības dibinātāja savā saimniecībā audzē tomātus, gurķus, zāļu tējas, garšaugus, kā arī ir mācījusies Francijā pašas audzētās daudzās dabas veltes sagatavot skaistumkopšanai.
Savā pieredzē dalīsies z/s Veccepļi īpašniece Līga Zvirbule,kura ir īstenojusi vairākus LEDER projektus mājražošanas atbalstam .

Par sentēvu kulinārā mantojuma saglabāšanu un izmantošanu mūsdienās pastāstīs Jānis Valdmanis.
Būs iespēja uzdot jautājumus un saņemt atbildes par tām iespējām un izaicinājumiem uzņēmējdarbības attīstībai laukos, kuras varētu risināt ar LEADER pieeju nākošajā periodā (2015-2020).
Pasākumā otrajā daļā radoša starpnovadu biedrību spēle „Mazs bij’ tēva novadiņš”, kurā piedalās Rūjienas,Valkas un Palsmanes komandas.Pasākums ir bez maksas, vēlams pieteiksieties iepriekš, telefons informācijai Birute 28349158, e-pasts birutemezale@inbox.lv
Priecāsimies, ja tiksimies šajā interesantajā pasākumā!

Biedrības”Spēkavots”vārdā

Vadītāja Birute