Aktivitātes janvārī Palsmanes internātpamatskolā

Aktivitātes janvārī Palsmanes internātpamatskolā

Mēs ļoti bieži ļaujamies izjūtai, ka dzīve- tā ir bezgalīgi vienādu ikdienu virkne. Ikdiena, ikdiena, ikdiena. Viss pelēks un vienāds. Bet dzīve tāda nav un nedrīkst būt. Dzīve ir brīnumu pilna, īpaši dzīve skolā. Raiba ir arī skolas ārpusstundu dzīve. Daudzveidīgie pasākumi, tikšanās, mācību priekšmetu pēcpusdienas un citas aktivitātes.

Lepojamies, ka mūsu skolas četri jaunsargi 13. janvārī piedalījās atmiņu ugunskuru iedegšanā pie pieminekļa Zaķusalas barikāžu aizstāvjiem. Skolēni noklausījās ne tikai aizsardzības ministra R. Vējoņa un Nacionālo bruņoto spēku komandiera ģenerālleitnanta R. Graubes uzrunu, bet bija arī liecinieki 30 jaunsargiem, kuri nodeva jaunsarga svinīgo solījumu, apliecinot dzimtenes mīlestību un gatavību augt par savas zemes aizstāvjiem.

Mākslas un mūzikas pēcpusdienā skolēni dažādās aktivitātēs parādīja savas zināšanas mūzikas un mākslas jomā – sauca dažādus mūzikas instrumentus, domāja tautasdziesmu nosaukumus, strādāja ar krāsu toņiem, to sakārtošanu paletēs, krāsoja un dziedāja, mācījās klausīties un ievērot noteikumus. Šī pasākuma laikā visiem bija iespēja izpausties gan mākslinieciski, gan sportiski, gan ar gudrību un asprātību.

Jaunāko klašu skolēni rotaļu pēcpusdienā iemācījās daudzas jaunas un interesantas, kā arī atcerējās dažas jau zināmas rotaļas. Ikviens mācījās strādāt komandā, klausīties, būt uzmanīgiem un darīt līdzi. Skolēni darbojās ļoti aizrautīgi un aktīvi, nevienam negribējās iesākto pārtraukt. Visapkārt skanēja smiekli un valdīja jautrība.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Please leave these two fields as-is: