Lielās Talkas pagalmu konkurss

Par nedēļu, līdz 1.martam, tiek pagarināta pieteikšanās “Lielās Talkas” Pagalmu konkursam. Vēl nedēļu sadarbībā ar Pagalmu sakopšanas kustības atbalstītāju – AAS “Gjensidige Baltic” – izsludinātajā Pagalmu konkursā reģioniem, daudzdzīvokļu namu iedzīvotāji varēs pieteikt savu pagalmus.

Izsludināts Lielās Talkas PAGALMU KONKURSS sadarbībā ar Pagalmu sakopšanas kustības atbalstītāju – AAS “Gjensidige” – aicinājums daudzdzīvokļu namu iedzīvotājiem, kas vēlas kopīgiem spēkiem uzlabot vidi savos pagalmos!Ja vēlies atpūsties skaistākā un sakoptākā pagalmā, un esi gatavs kopā ar saviem kaimiņiem to labiekārtot un pēc tam par to rūpēties, aicinām piedalīties Lielās Talkas Pagalmu Konkursā!

Un, iespējams, tieši Tavs pagalms kļūs par vienu no Lielās Talkas Pagalmu Sakopšanas kustības projekta pagalmiem, kur notiks Lielā Talka kopā ar profesionāliem ainavu arhitektiem un studentiem no Latvijas augstskolām!

Plašāku informāciju par Pagalmu konkursu un pieteikuma anketu atradīsi: www.talkas.lvLai piedalītos Pagalmu Konkursā:
– nofotografē pagalmu,
– sarīko kaimiņu tikšanos un apspriediet pagalma problēmas,
– apspriediet pagalma problēmas,
– vienojieties par vēlamajiem uzlabojumiem,
– noskaidrojiet pagalma zemes piederību un kaimiņu gatavību piedalīties talkā,
– esiet gatavi paši līdzdarboties – piedalīties pagalma projekta apspriešanā kopā ar ainavu arhitektiem, studentiem un Lielās Talkas Pagalmu Sakopšanas kustības organizatoriem, vienoties par vēlmēm un savākt kaimiņu parakstus pagalma labiekārtošanas projektam.

Bet galvenais – 2015.gada 25.aprīlī Lielās Talkas laikā esiet gatavi ar entuziasmu, prieku un gandarījumu piedalīties pagalma labiekārtošanos darbos (puķu, krūmu, kociņu stādīšana, rotaļlaukuma izveide, zemes līdzināšana, krāsošana, rakšana u.c. labiekārtošanas darbi), un pēc talkas uzņemties atbildību par pagalma tālāku uzturēšanu kārtībā.
Aizpildiet anketu un piesakieties Lielās Talkas Pagalmu Sakopšanas Konkursā!

Lejupielādē anketu šeit: ANKETA

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Please leave these two fields as-is: