Smiltenē norisināsies seminārs “Pirmie soļi uzņēmējdarbībā”, kurā pieturēs arī Biznesa ekspresis

Šī gada 28.maijā Smiltenes pilsētas Kultūras centrā norisināsies Vidzemes plānošanas reģiona organizētais seminārs “Pirmie soļi uzņēmējdarbībā”, kura ietvaros būs iespēja iepazīties arī ar informatīvu prezentāciju par biznesa ideju konkursu Biznesa ekspresis.

Biznesa ekspresis vadītāja Elīna Leimane:  “Ar Norvēģijas finanšu instrumenta atbalstu, Valmieras biznesa un inovāciju inkubators sadarbībā ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju organizē konkursu Biznesa ekspresis, kura mērķis ir uzrunāt potenciālos biznesa ideju autorus, iedrošināt tos īstenot savas idejas, sniedzot nepieciešamās zināšanas un kontaktus to realizācijai. Biznesa ekspresis pieturēs piecos Latvijas reģionos – Rīgā, Kurzemē, Zemgalē, Vidzemē un Latgalē, dodot pēc iespējas vairāk cilvēkiem iespēju piedalīties, kā arī gūt noderīgas zināšanas tālākai biznesa attīstībai.”

Apmeklētājiem būs iespēja dzirdēt arī  audio reklāmu studijas „80art” vadītāja Toma Berga stāstījumu par gūto pieredzi uzsākot uzņēmējdarbību. Semināru vadīs ekonomikas doktore, Latvijas Lauksaimniecības universitātes Finanšu un grāmatvedības institūta direktore, kā arī vairāku ekonomikas grāmatu autore Ingūna Leibus.

Semināram var pieteikties līdz 2015.gada 26.maija plkst.15:00 Vidzemes plānošanas reģiona mājas lapā: http://www.vidzeme.lv/lv/seminari_vpr/

Tiekamies Smiltenē!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Please leave these two fields as-is: