“Mārītes”dodas ceļojumā!

29. maija diena atnāca saulaina un ar nelielu satraukuma piedevu, jo Palsmanes pirmsskolas iestādē gatavojās izlaidumam. Vakarpusē bērni ar ģimenēm, viesiem, darbiniekiem pulcējas iestādes zālē. Kādam vēl pirms svinīgā ir tik liels satraukums, ka vēl pēdējo reizi jāpieķeras skolotājai pie rokas.
Iestādes vadītājas aicināti ierodas arī sagatavošanas grupas ” Mārītes” ar savām skolotājām un amizanto viesi – grupiņas draugu Karlsonu. Ar skanīgām dziesmām, interesantiem dzejoļiem un raitiem deju soļiem tiek sniegts koncertiņš .Izskan pateicības vārdi saviem vecākiem, iestādes darbiniekiem ar kuriem kopā pavadīts citam garāks, citam īsāks laika sprīdis. Audzēkņi un viņu vecāki ir sagādājuši pārsteiguma dāvanu darbiniekiem , uzzīmējot  portretu un piešķirot goda rakstu .  Šāda piemiņa liks ilgi atcerēties mazo mākslinieku. Arī paši gaviļnieki, 14 grupas audzēkņi, saņem apliecinājumu no vadītājas par gatavību skolai.

Dziedot iestādes himnu, savus mazos sapņus un ieceres audzēkņi palaida gaisā krāsainos balonos, tikpat dažādus kā viņi paši.

Lai visām 14 “Mārītēm” jauka vasara un veiksmīgas skolas gaitas!
Palsmanes PII skolotāja A. Ozoliņa.


Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Please leave these two fields as-is: