Sniegotais janvāris Palsmanes internātpamatskolā

Sniegotais janvāris Palsmanes internātpamatskolā

Kādā teicienā ir teikts, ka pat tad, ja tu nevari izvēlēties savu darbu, tu vienmēr vari izvēlēties, cik labi tu to veiksi. Arī mēs dzīvojam pēc šī principa un vienmēr cenšamies savu veikumu izdarīt tā, lai pašiem un arī citiem būtu prieks. Tāpēc arī šajā mēnesī varam tikai priecāties par paveikto.

Mēs ļoti cītīgi gatavojāmies ziemas visjaukākajiem svētkiem -Ziemassvētkiem  – gan veidojot un domājot par svētku pasākumu, gan radot svētku noskaņu gan telpās, gan ārā. Mūsu darbs ir attaisnojies, jo, piedaloties akcijā „Radīsim Ziemassvētku noskaņu Smiltenes novadā”, ieguvām godpilno III vietu un  saņēmām Atzinības rakstu un Smiltenes novada domes, īpaši šai akcijai veidotu, gaismas dekoru ar novada simbola – rudzupuķes motīvu.

Prieks, ja piepildās kādi sen kārotie sapņi, patīk, ja notiek īsti brīnumi. Vēl joprojām  skolā pārsteigumi nebeidzās. Kādā pēcpusdienā visa skolas saime tika aicināta uz triku meistara no burvju trupas “Abrakadabra” šovu, kurā mūs izklaidēja un pārsteidza ar brīnumainiem un patīkamiem  trikiem. Mēs tagad ticam, ka viss ir iespējams, pat neiespējamais.

Tomēr nevar tikai sēdēt un cerēt uz brīnumiem. Tāpēc arī darbi nestāvēja uz vietas.  Šajā mēnesī mēs aktīvi iesaistījāmies arī dažādos skolas un ārpus skolas rīkotajos pasākumos. Visa mēneša garumā ļoti daudz tika domāts par kūkām – meklētas receptes, plānoti iepirkumi, tās gatavotas un degustētas. Jā, mēs piedalījāmies šī gada jauninājumā – konkursā “Kūku kari”. Tas bija jauks, aizraujošs, saldiem un garšīgiem pārsteigumiem bagāts laiks.

Kā jau katru gadu, arī šogad skolā notika konkurss “Popiela – 2016″. Konkurss  bija nopietns, gana spraigs un reizē arī jautrs, bet rezultāts sagādāja gandarījumu visiem – dalībniekiem, skatītājiem un žūrijai. Uzvarētāji – 5./7. klases kolektīvs – ieguva iespēju pārstāvēt skolu Vidzemes zonas konkursā „Teātris mūzikā”, kas norisināsies Sveķu internātpamatskolā.

Nozīmīgs notikums 6. klasei un divām meitenēm no 5./7. klases bija  Netradicionālo tērpu modes skate “Es redzēju jūriņā” Baltinavas Kristīgajā internātpamatskolā, kurā skolēni ar 6. klases internāta skolotāju prezentēja pašu darinātos tērpus.

Janvāra pēdējās dienas liek domāt, ka līdz pavasarim vairs nav tālu. Taču mēs ceram, ka februāra mēnesis mums vēl ļaus izbaudīt ziemu ar tai piederošām izklaidēm – slēpošanu, sniega kaujām un Meteņu svinēšanu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Please leave these two fields as-is: