Valentīndienas pasākums Palsmanes pamatskolā

2016.gada  16.februārī Palsmanes pamatskolā notika šovs ‘’Rādi,kā māki’’, kurā piedalījās 5-9.klases skolēni. Šovā bija iespēja katrai klasei veidot priekšnesumu, kurā viņi attēlotu kādu dziesmu vai deju. Šovu vadīja 5.klases skolēns Andis Poļakovs. Kā jau katram TV šovam, arī šajā bija īpaša žūrija, kas vērtēja priekšnesumus.

Žūrijas sastāvā bija: Sk. Santa Indrēvica, kas iejutās Janas Duļevskas lomā, Sk. Dace Purvlīce iejutās Elitas Patmalnieces lomā, Direktore Dace Pērle iejutās Mirdzas Zīvertes lomā,Sk. Jānis Pērle iejutās Valtera Krauzes lomā.

5.klase uzstājās ar dziesmu- ‘’Minioni  Banana remix’’ un viņi ieguva 2.vietu. 6.klase pasākumā diemžēl nepiedalījās. 7. klase izvēlējās dziesmu- ‘’Latviešu mūzikas miksli’’ un viņi ieguva 3.vietu. 8.klase savam priekšnesumam bija izvēlējušies ‘’Aerobikas mūziku”, un kopvērtējumā viņi ieguva 1.vietu. Tieši viņu veidotās aerobikas piramīdas neatstāja vienaldzīgus ne skatītājus, ne žūriju. Savukārt 9.klase izvēlējās dziesmu’’Olas- TDZD’’ un viņi ieguva 4.vietu. Visi bija priecīgi, gan paši dalībnieki, gan atbalstītāji.

Pasākuma noslēgumā bija jautra diskotēka par godu visu mīlētāju dienai!

Palsmanes pamatskolas līdzpārvaldes vadītāja – Laura Sīkā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Please leave these two fields as-is: