Ziemassvētki Palsmanes pamatskolā

Ir sācies ilgi gaidītais skolēnu ziemas brīvlaiks, kad pabūt kopā ar saviem mīļajiem un baudīt mieru, prieku un mīlestību. Palsmanes pamatskolā jau aizvadīti gada skaistākie svētki – Ziemassvētki. Visu decembra mēnesi skolas klašu telpas tika rotātas un greznotas ar Ziemassvētku rūķu motīviem, un pati skola likās klusi smaidām par skolēnu nerimstošo rosību un svētku gaidīšanas prieku.

Šogad svētku svinēšana iesākās ar saldiem, smaržīgiem un gardiem mirkļiem, ko varēja sajust skolas Ziemassvētku tirdziņā. Tirdziņš pulcēja īpaši daudz tirgoties gribētāju, kur katrs varēja atrast kādu dāvaniņu, ko uzdāvināt saviem mīļajiem svētkos vai vienkārši iepriecinātu pats sevi.

img_7869

img_7883

Skolas Ziemassvētku koncerts šogad bija mazliet citādāks kā iepriekš, jo pēc svinīgā pasākuma skolēni, vecāki, skolotāji un citi tuvinieki pulcējās groziņvakarā, lai izdejotos Ziemassvētku balles ritmos. Ziemassvētku koncerta īpašā „odziņa” bija pamatskolas teātra iestudējums, kuru caurvija gan lielo, gan mazo dziedātāju dziesmas un dzīvespriecīgās dejas, īpašu atmosfēru piešķīra klavierspēļu fragmenti 8.klases meiteņu izpildījumos. Arī šajā semestrī skolas prieks un lepnums bija skolēni, kuri mācījušies labi un teicami, piedalījušies mācību priekšmetu olimpiādēs, sporta sacensībās un citos konkursos. Lepojamies ar viņiem! Paldies vecākiem par atbalstu un motivāciju mācībās! To prieku, ko varēja novērot skolēnu sejās Ziemassvētku balles laikā, ir grūti aprakstīt, arī vecāku lepnums par saviem bērniem bija manāms un viss kopā radīja sirsnīgu, emocijām piepildītu gaisotni. Paldies mūziķiem Dzintaram un Kristīnei par dalīšanos Ziemassvētku priekā ar Palsmanes pamatskolas kolektīvu! Paldies visiem skolotājiem, kas iesaistījās Ziemassvētku koncerta organizēšanā un visiem citiem atbalstītājiem!

img_4937

img_4946

img_4929

Lai Jums visiem jauniem izaicinājumiem, pozitīviem notikumiem, labām sekmēm un neizsīkstoša mācīties prieka un zinātkāres piepildīts Jaunais 2017. gads!

Palsmanes pamatskolas kolektīvs

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Please leave these two fields as-is: