Janvāris – tās ir durvis uz Jaunu gadu

Janvāris – tās ir durvis uz Jaunu gadu

Gads sākās ar atvadām no eglītes un atmiņām par pavadītajiem Ziemassvētkiem. Arī mēs, Palsmanes internātpamatskolas skolēni un pedagogi, Janvāri sagaidījām klusi un mierīgi.

Visu mēnesi skolas un internāta telpās smaržo pēc kaut kā garda, jo sākušies ir “Kūku kari”. Skolēni audzinātāju vadībā gatavo dažnedažādas kūkas un kūciņas, tortes un tortītes, puncīši pilni, paši laimīgi…

Mēneša vidus jau sportiska azarta pārņemts – skolas labākie badmintona spēlētāji pošas uz Salaspili, kur notiek Latvijas speciālo skolu sacensības badmintonā. Varam būt lepni, jo kopvērtējumā no 16 skolām ieguvām 5. vietu!

Pienākusi kārta Direktores balvas saņemšanai! Kādā jaukā ceturtdienas pēcpusdienā skolas busiņš aizvizināja desmit laimīgos uz teātra izrādi “Šreks”. Dažam pirmklasniekam tas bija vienreizējs pārdzīvojums – katram sava biļete, ko uzrādīt kontrolierim, vieta, aktieriem skaisti tērpi, kopīgi dziedātas dziesmas un krāsains apgaismojums. Tāds lūk teātris!

Turpinot kanisterapijas un peldēšanas nodarbības , esam kļuvuši drošāki, labāki un mērķtiecīgāki. Sākušās individuālās nodarbības ar draudzīgajiem ņufu suņukiem Zumzum, Dūdu un Pepiju. Lai veicas!

Dzīve ir kā aplis, kurā ir gan labi, gan grūti, gan viegli, gan slikti laiki. Ja esi sliktajā laikā, atceries, ka drīz vien nāks kas labāks. Viss pāriet. Lai laimīgs šis gads mums visiem!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Please leave these two fields as-is: