MUZIKĀLI SPORTISKAIS UN MĪLESTĪBAS APVĪTAIS FEBRUĀRIS

MUZIKĀLI SPORTISKAIS UN MĪLESTĪBAS APVĪTAIS FEBRUĀRIS

Sportiski aktīvi, mīlestības pārņemti dziedātāji! Ar dziesmu par sportu! Tā varētu teikt par februāri Palsmanes internātpamatskolā.

Mēnesis iesākās ar sportiskām aktivitātēm. Jau mēneša sākumā, mūsu skolas komanda devās uz Madonas novada, Lazdonas pagasta sporta un atpūtas kompleksu „Smeceres sils”, kur notika LSO organizētās sacensības „Skriešana ar sniega kurpēm”. Zēnu grupā ātrākais bija A. Priedītis, komandu stafetē ieguvām 3. vietu, bet kopvērtējumā – 5. vietu. Vēl pēc nedēļas, turpat, Madonā, notika slēpošanas sacensības. Skolu kopvērtējumā ieguvām 6. vietu.

No sporta pie dziesmām! Ap un par mūziku! Īpaši muzikāla bija 16. februāra diena Palsmanes internātpamatskolā. Dienas pirmajā pusē skolotāja S. Siliņa aicināja visus interesentus uz mūzikas pasākumu par mūzikas žanriem. Skolēni guva teorētisku priekšstatu par mūzikas daudzveidību, tās skanējumu, kā arī paši varēja darboties praktiski, pildot dažādas darba lapas, un drosmīgākie pat iemēģināja deju soli.

Pēcpusdienā skolā notika POPIELA – 2017.  Īpašie viesi šoreiz bija Cēsu bērnu un jauniešu centra popgrupas “Vizbulēni” dalībnieki un viņu vadītāja I. Zumberga. Iesildoties “Vizbulēni” sniedza nelielu koncertu pēc tam ieņēma godpilnos žūrijas krēslus…un POPIELA var sākties!

Gan lieli, gan mazi dalībnieki, ar dažnedažādām dziesmām un tērpiem priecēja visus klātesošos! Neskatoties uz lielo slimošanu, visi bija priecīgi un apmierināti! Lielu humora devu pasākumam piešķīra vakara vadītāji Zebra un Bicepss, kas gan pastāstīja, gan parādīja, gan izdejoja katru no priekšnesumiem. Pēc žūrijas vērtējuma uzvarēja 2./3. klase, pēc skatītāju – 6./8. klase. Lai veicas, Sveķos, kur piedalīsies mūsu uzvarētāji konkursā Teātris mūzikā jeb POPIELA 2017!

Visa mēneša garumā mūs priecēja Valentīndienas izstāde lasītavā. Pirmsskolas un klašu grupas kopā ar saviem audzinātājiem izveidoja dažādus apsveikumus. Katrs bija ielicis daļiņu no sevis skaistajos un pārdomātajos darbiņos! Paldies!

Mēneša noslēgumā, apmeklējām Robotu balli. Pirmo reizi Rīgā notika starptautiskā robotu izstāde, kas iepriecināja bērnus ar jauniem un pārsteidzošiem robotikas sasniegumiem. Roboti-dejotāji, roboti-sportisti, roboti-prasmīgi asistenti ar mums komunicēja. Tie palīdz cilvēkiem uzņēmējdarbībā, apkalpojošajā un izklaides sfērā.

Vislabākais veids kā iesākt jaunu dienu ir, pamostoties padomāt, vai nebūtu iespējams šodien kādam cilvēkam sagādāt prieku? Lai priecīgs mums visiem šis pēdējais ziemas mēnesis!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Please leave these two fields as-is: