Realizēts biedrības “Spēkavots” LEADER projekts

Biedrība “Spēkavots” ir īstenojusi projektu “Meistars sev un citiem”  (iesnieguma Nr. 17-09-AL10-A019.2203-000002). Projekta mērķis ir sabiedrisko aktivitāšu un citu brīvā laika pavadīšanas aktivitāšu dažādošana. Projekts realizēts Palsmanes pagasta  “Pagasta namā”, kura rezultātā ir izremontētas telpas.

Īstermiņā tās būs telpas dažādai mērķauditorijai apgūt amatniecības prasmes, no neformālā veidā iegūtām zināšanām uz praktiskām nodarbībām. Ilgtermiņā tā būs vieta Smiltenes novada Palsmanes pagastā, kurā rīkot seno rokdarbu meistarklases, pieaicinot dažādus amatniekus.

Projekts ir īstenots ar Lauku atbalsta dienesta atbalstu izmantojot Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Latvijas Lauku attīstības programmas 2014-2020. gadam apakšpasākuma “Darbību īstenošana saskaņā ar sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju” finansējumu un Smiltenes novada domes atbalstu. Projekta kopējās izmaksas ir  9949.95 EUR no kurām Lauku atbalsta dienests līdzfinansē 8954.95 EUR un 995.00 EUR finansē Smiltenes novada dome.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Please leave these two fields as-is: