Piedalies ikgadējā aptaujā par Smiltenes novada pašvaldības darbu

No 2018.gada 19.janvāra līdz 19.februārim Smiltenes novada dome aicina novada iedzīvotājus piedalīties ikgadējā iedzīvotāju aptaujā, kuras mērķis ir noskaidrot viedokli par pašvaldības darbu aizvadītājā gadā un sekmēt iedzīvotāju līdzdalību Smiltenes novada attīstības programmas 2012.-2018.gadam īstenošanā.

Kā ik gadu aptaujā ir ietverti jautājumi, kur aicinām novērtēt dažādu tehnisko infrastruktūru (piemēram, par ielu/ceļu, ielu apgaismojumu, tūrisma un publisko teritoriju infrastruktūru, atkritumu apsaimniekošanu, namu apsaimniekošanu u.c.) un iedzīvotāju dzīves vides (izglītības, kultūras, sporta, sabiedriskās kārtības u.c.) pakalpojumu pieejamību un kvalitāti pilsētā un pagastos, un kā tie mainījušies pēdējā gada laikā. Tāpat vēlamies noskaidrot iedzīvotāju viedokli par svarīgākajiem darbiem, kas pašvaldībai ir jāveic pilsētā un pagastos.

Anketu aicinām aizpildīt elektroniski Smiltenes novada mājas lapā www.smiltene.lv, savukārt drukātā veidā tās būs pieejamas Smiltenes novada domē, Tūrisma informācijas centrā, pagastu pārvaldēs, kā arī iespēja izgriezt to “Smiltenes Novada Domes Vēstis” janvāra izdevumā un aizpildītu nogādāt  Smiltenes novada domē vai pagastu pārvaldēs.  Saite uz elektronisko aptauju šeit: https://goo.gl/WfUmYW

Aptauja tiek organizēta jau sesto gadu. Pagājušajā gadā pašvaldība saņēma 248 aizpildītas anketas, kur gandrīz 70%  atzīmēja, ka ar dzīves kvalitāti Smiltenes novadā ir apmierināti. Aicinām iedzīvotājus būt aktīviem un iesaistīties izteikt viedokli par iedzīvotāju dzīves vides pakalpojumu pieejamību un kvalitāti pilsētā un pagastos.

ANKETA DRUKĀŠANAI

Piedalies un attīstīsim Smiltenes novadu kopā!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Please leave these two fields as-is: