Brīvdienas Londonā

Brīvdienas Londonā

Šajā mācību gadā skolā darbojas angļu valodas pulciņš. Lai radītu interesi, iepazītos ar valsti un kultūru kā arī pielietotu valodu, pavasara brīvdienās pulciņa dalībnieki devās ekskursijā uz Londonu.

Dzīvojām jauniešu hostelī, kur pašiem bija jārūpējas par sadzīvi. Istabiņā nebija galdu un krēslu, bet vidū bija šūpoles. Tas bija neparasti. Visiem ļoti patika “Sky garden” (skats uz pilsētu no 37. stāva augstumiem), kuri pārsteidza ar plašumu, eksotiskajiem augiem un plašo panorāmu uz Londonu. Katru dienu pabijām kādā muzejā – Transporta, Jūrniecības, Zinātnes muzejā. Pie karalienes pils redzējām sardzes maiņu. Protams, tika apskatīti arī Big Ben, Parlaments, London Eye, China Town, Trafalgara laukumu, Coven Garden. Pārsteigums bija ielu mākslinieku priekšnesumi. Iepazinām metro un izbaudījām divstāvu autobusu burvību. Visi ceļotāji atzina, ka šis bija viens no vislabākajiem ceļojumiem viņu mūžā. Jauna vieta, jauna pieredze, ko iepazinām.

Varu teikt, ka šie ceļotāji bija fantastiski izturīgi, neskatoties uz grūtībām – nogurdinošo lidojumu un mainīgajiem Anglijas laika apstākļiem. Visi bija gatavi visādām avantūrām un piedzīvojumiem. Paldies Aleksim Jorenam, Dāvim, Jānim, Valdim, Edgaram, sk. Inai par kopīgo ceļojumu! Ar Jums puiši bija jauki ceļot! You are the best!

 

Angļu valodas skolotāja Tigna Podniece

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Please leave these two fields as-is: