LATVISKAIS SAIETS TREJDEVIŅI

LATVISKAIS SAIETS TREJDEVIŅI

Personīgajai izaugsmei un tautas vienotībai!

Palsmane

2018.gada 5.-11.augusts

saieta tēma: KOPĀ

 

  1. gada augustā Ziemeļvidzemes sirdī – Palsmanē, notiks jau trešais latviskās dzīvesziņas kopēju saiets TREJDEVIŅI, kurā aicināti pulcēties dalībnieki gan individuāli, gan ar ģimenēm, gan savām dzimtām. Saieta tēma šogad ir: Kopā. Kopā ar savu zemi, ar savu valodu, ar savu tautu. Kopā ar sen un nesen pazīstamajiem, ar tikko iepazītajiem, ar savējiem. Kopā mēs mākam, kopā mēs varam, kopā mēs esam spēks! Kopā mēs turam spēkā to, kas mums ir visdārgākais – Latviju un latviešu tautu.

 

Saietā uzsvars tiks likts uz padziļinātu latviskās dzīvesziņas apgūšanu gan teorijā, gan praksē. Papildus būs iespēja apgūt dažādas personīgas prasmes, kā arī pavadīt laiku daudzveidīgās aktivitātēs.

 

Saieta aktivitātes notiks gan telpās, gan brīvā dabā. Centrālās saieta norises ritēs Palsmanes internātskolas un pamatskolas telpās, kā arī kultūras namā. Saieta norises tiek organizētas tā, ka tajās būs iespēja vienlaikus piedalīties visiem saieta dalībniekiem, neatkarīgi no viņu vecuma. Kopā plānojam vairāk kā 30 vadītājus, tāpēc ziņas par viņiem un viņu vadīto notikšanu aprakstus publiskosim pakāpeniski. Saieta dienas kārtību un nedēļas laikā paredzēto pasākumu struktūru jau varat apskatīt mūsu mājas lapā – saieta plānā.

 

Esam paredzējuši saietā ap 350 dalībnieku. Taču interesentu pulks ir krietni lielāks, tāpēc nekavējies – aizpildi saieta dalībnieka anketu un nodrošini sev vietu 2018. gada TREJDEVIŅI saietā Palsmanē. Ātrāka pieteikšanās paredz izdevīgākus dalības maksas noteikumus. Palsmanes un Smiltenes novada iedzīvotājiem īpašas atlaides.

Pieteikšanās: https://saietstrejdevini.lv/pieteiksanas/

Sekojiet jaunumiem mūsu mājas lapā: https://saietstrejdevini.lv/  un saieta facebook lapā: Saiets “TREJDEVIŅI”

Tiekamies saietā TREJDEVIŅI!

e-pasts: info@saietstrejdevini.lv

tālrunis: 29149533

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Please leave these two fields as-is: