Aicina pārņemt ģimenes ārsta praksi Smiltenes novadā

Lai veicinātu veselības pakalpojumu pieejamību novada pagastos, Smiltenes novada dome un pagastu pārvaldes aicina no 2020.gada 1.janvāra pārņemt ģimenes ārsta praksi Grundzāles, Palsmanes un Variņu pagastos.

Kopš š.g septembra vairāk kā 1500 Smiltenes novada Grundzāles, Palsmanes, Variņu un daļa Bilskas pagasta iedzīvotāji, palikuši bez ģimenes ārstes, kura rūpējās par novadniekiem 12 gadus. Šobrīd uz laiku ir piesaistīta ģimenes ārste D.Pīlāte, bet, lai nodrošinātu pakalpojuma pieejamību arī turpmāk, pašvaldība aicina ārstu ar ģimenes ārsta kvalifikāciju pārņemt praksi novada pagastos.

Smiltenes novads ir kļuvis par dinamisku, ekonomiski attīstītu un augošu novadu, kurā tiek nodrošināta sakopta, aktīva dzīves vide ikvienam. Smiltenes novada pagastos tiek piedāvāta iespēja un nepieciešamie apstākļi Ģimenes ārstam iesaistīties dzīves labklājības nodrošināšanā novada iedzīvotājiem, kā arī kļūt par daļu no Smiltenes novada!

Lai nodrošinātu iespēju pārņemt Ģimenes ārsta praksi, Smiltenes novada pagastos tiek piedāvāts:

  • obligātajām prasībām atbilstošas prakses telpas Grundzālē un Palsmanē;
  • Ģimenes ārsta praksei pietiekošu pacientu skaitu;
  • labiekārtotu divu istabu dzīvokli Palsmanes centrā.

Par iespēju pārņemt praksi, aicinām sazināties ar Nacionālā veselības dienesta Vidzemes nodaļu, kontaktinformācija- 64772301.

Lai iepazītos ar potenciālajām prakses telpām un uzzinātu par dzīves un darba iespējām Smiltenes novadā, aicinām sazināties ar Grundzāles pagasta pārvaldes vadītāju Aldu Zvejnieci, e-pasts alda.zvejniece@smiltene.lv, t.+37129449680.

Inga Kovala,
Smiltenes novada domes
Sabiedrisko attiecību speciāliste

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Please leave these two fields as-is: