Vakara mūzikas svētki

Vakara mūzikas svētki

Šogad 24. jūlijā no plkst. 20.00 īpašā atmosfērā, ar vietējo mākslinieku koncertu un pārsteigumiem  Palsmanes baznīcā atzīmēs Annas dienu.

Varbūt ne visiem ir zināms, bet baznīcas vēsturiskajā nosaukumā ir minēts, ka baznīcai ir dots svētās Annas vārds. Palsmanes pagasts, kas ir bagāts dažādām tradīcijām, jau izsenis, ar nelieliem pārtraukumiem ir svinēta Annas diena.

Šajā dienā ikviens laipni aicināts baudīt koncertu baznīcas dārzā, apskatīt baznīcu, iepazīt tās vēsturi un  paskatīties uz Palsmani no baznīcas torņa augstumiem. Baznīcā aplūkojama arī melnbalto fotogrāfiju izstāde “Palsmane – astoņdesmito gadu acīm ”.

Vasaras vakars, saulriets un ziedu burvīgā smarža un koncerta neierastā atmosfēra  ikvienam radīs īpašu sajūtu un patīkamu noskaņu.

Šajā dienā ikviens laipni aicināts baudīt “Vakara mūzikas koncertu” baznīcas dārzā. Ar savu sniegumu koncerta apmeklētājus iepriecinās dažādu paaudžu vietējie mākslinieki. Kā īpašs pārsteigums, darbosies  POP – UP kafejnīca, kurā varēs nobaudīt īstas lauku tortes un kūkas, vietējo saimnieču meistardarbus, malkot kafiju un tēju pret ziedojumu, kurš paredzēts baznīcas logu restaurācijai.

Uz tikšanos!

 

Pasākumu atbalsta Palsmanes pagasta pārvalde, Palsmanes kultūras nams, biedrības “Māsas Veronikas’’, “Spēkavots”, “Palsmanes pieaugušo tālākizglītības atbalsta centrs”.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Please leave these two fields as-is: