Maija mēnesis sportiņa zīmē!

Maija mēnesis  sportiņa zīmē!

Palsmanes pagasta pirmsskolas izglītības iestādē aug aktīvi un zinātkāri bērni, kuri savas sporta skolotājas Aigas ieinteresēti, labprāt aktīvi iesaistās piedāvātajās sporta aktivitātēs.

Iestādes audzēkņi ar skolotājām  21.maijā  piedalījās Latvijas “Olimpiskā diena 2021”, kura iesākās ar rīta vingrošanu.  Pēc kopīgas vingrošanas, Olimpiskā diena turpinājās ar skolotāju sagatavoto  foto orientēšanos ,kurā tika izdalītas kartes ar maršrutu un atzīmētajām vietām kartē. Talkā tika ņemtas  arī planšetes, lai uzskatāmi varētu redzēt kāds objekts jāmeklē. Pie dažiem objektiem bija arī uzdevumi , kurus centāmies izpildīt un  veiksmīgi tikt līdz finišam. Bērni ar lielu aizrautību, interesi un prieku meklēja objektus un pildīja uzdevumus.

Jūnija pirmajā nedēļā aktīvi piedalījāmies Eiropas jūdze 2021 aktivitātē, lai kopā nosvinētu kustību prieku ,staigājot . Vasaras grupa “Mārītes”  katru dienu nostaigāja kilometrus, kurus pēc tam pārvērta jūdzēs.(1 jūdze=1,609km). Par piedalīšanos katrs bērns un skolotājas saņem diplomu par kustīgu un veselīgu dzīvesveidu!

Pirmsskolas skolotāja Alise Rozniece

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Please leave these two fields as-is: