Pašvaldības un valsts pakalpojumi Smiltenes novadā, sākot ar 2021. gada 13. oktobri iedzīvotājiem tiek sniegti epidemioloģiski drošā vidē.

Klātienē, ievērojot epidemioloģiski drošus nosacījumus un pareizi nēsājot mutes un deguna aizsargmasku, pašvaldības pakalpojumus, Palsmanes pagasta pārvaldē varēs saņemt:

  • personas, kurām ir Covid-19 (vakcinētas vai pārslimojušas personas) sertifikāts – iepriekš uzrādot sadarbspējīgu sertifikātu un personas apliecinošu dokumentu (pase, ID karte),
  • nevakcinēta/nepārslimojusi persona individuāli vai vienas mājsaimniecības ietvaros – tikai pēc iepriekšēja pieraksta.

Sazināties ar Smiltenes novada Valsts un pašvaldības vienoto klientu apkalpošanas centru un iegūt informāciju par pakalpojumu saņemšanu iespējams:

  • Iesniegumus un jautājumus aicinām sūtīt:
    • Klientu apkalpošanas centram Smiltenē uz e- pastu:dome@smiltenesnovads.lv vai zvanīt uz tālruņa numuriem 64707588 vai 20022348;
    • Palsmanes pagasta pārvaldei uz e-pastu: palsmane@smiltenesnovads.lv vai zvanīt uz tālruņa numuriem 29474697 vai 29627518.
  • Pie Smiltenes novada pašvaldības administrācijas ēkām un pie novada pagastu pārvaldēm ir izvietotas slēgtas pastkastes, kurās ir iespēja ievietot iesniegumus vai kāda cita veida dokumentus nodošanai pašvaldības un valsts iestādēm.
  • Rekomendējam ar pašvaldības darbiniekiem sazināties elektroniski, izmantojot e-pastus vai tālruņus;
  • Aktuālā informācija, iesniegumi, veidlapas un kontaktinformācija pieejama novada mājaslapā www.smiltenesnovads.lv;
  • Par valsts pakalpojumiem saziņa uz e-pastu:  smiltene@pakalpojumucentri.lv vai uz tālruņiem 66954850, 64707588.

Nonākot dažādās ar Covid-19 izplatību saistītās krīzes situācijās, lai atrastu vislabāko risinājumu, kā sniegt atbalstu, aicinām zvanīt uz tālruni 26362282 vai rakstīt uz e-pastu: soc.dienests@smiltenesnovads.lv

Ārkārtas situācijās aicinām zvanīs Smiltenes novada pašvaldības policijai uz tālruni 28659933 vai 110.

 

Informāciju apkopoja,

Linda Beitika

Smiltenes novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību speciāliste

Lēmums par izmaiņām klientu apkalpošanā Smiltenes novada pašvaldības iestādēs un kapitālsabiedrībās pieņemts, pamatojoties uz Ministru kabineta 2021. gada 9. oktobra rīkojuma Nr. 720 “Par ārkārtējās situācijas izsludināšanu” 5.punktu, Ministru kabineta 2021. gada 28. septembra noteikumi Nr. 662 “Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai” 4. punktu, Smiltenes novada pašvaldības 2021.gada 8.jūlija saistošo noteikumu Nr.1 “Smiltenes novada pašvaldības nolikums” 31.7. punktu un papildus ārējos normatīvajos aktos noteiktajam.

 

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Please leave these two fields as-is: